Alle gegevens over Bouter Advocatuur bekijken? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Bouter Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 64729419 het KVK nummer van Bouter Advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 17-12-2015.