Alle data over Bouma Advocatuur inzien? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Bouma Advocatuur

Je wil misschien extra informatie over Bouma Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 56733054 het KVK nummer van Bouma Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2013.