Op zoek naar meer info over Boudewijn Advocatuur? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over Boudewijn Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 72495855 het KVK nummer van Boudewijn Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 04-09-2018.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;