Op zoek naar extra info over Bosch Advocatenkantoor? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Bosch Advocatenkantoor data

Je wil wellicht meer informatie over Bosch Advocatenkantoor. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24432862 het KVK nummer van Bosch Advocatenkantoor betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 21-03-2008.