Alle gegevens over Bootsma Praktijk B.V. bekijken? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Bootsma Praktijk B.V. data

Je wil wellicht meer weten over Bootsma Praktijk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 67472095 het KVK nummer van Bootsma Praktijk B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 12-12-2016.