Aan het zoeken extra informatie over Bootsma De Rouwe Advocaten? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over Bootsma De Rouwe Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 53060997 het KVK nummer van Bootsma De Rouwe Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2007.