De gegevens over Boorsma Praktijk B.V. bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Boorsma Praktijk B.V. informatie

Je wil wellicht extra informatie over Boorsma Praktijk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 27263744 het KVK nummer van Boorsma Praktijk B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 23-12-2003.