Alle gegevens over Boonstra Advocatuur inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Boonstra Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer informatie over Boonstra Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 73829862 het KVK nummer van Boonstra Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 28-01-2019.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;