De data over Boon Legal Consultancy inzien? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Boon Legal Consultancy. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 24418983 het KVK nummer van Boon Legal Consultancy betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-08-2007.