De data over Booij & Partners Advocaten B.V. inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over Booij & Partners Advocaten B.V.

Je wil wellicht meer info over Booij & Partners Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 52641554 het KVK nummer van Booij & Partners Advocaten B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 20-04-2011.