Aan het zoeken meer informatie over Bolwerk Advocaten? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Bolwerk Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer weten over Bolwerk Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 41022183 het KVK nummer van Bolwerk Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-07-2006.