De data over Bolwerk Advocaten bekijken? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Bolwerk Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 8188744 het KVK nummer van Bolwerk Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-12-2007.