Alle gegevens over Bolluyt Advocatuur bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Bolluyt Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer weten over Bolluyt Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 66383439 het KVK nummer van Bolluyt Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 27-06-2016.