Alle gegevens over Bokhorst & Van Elst Advocaten inzien? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Bokhorst & Van Elst Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 30257022 het KVK nummer van Bokhorst & Van Elst Advocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-07-2006.