De data over Bogaerts & Groenen Advocaten inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Bogaerts & Groenen Advocaten

Je wil wellicht meer info over Bogaerts & Groenen Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 66419069 het KVK nummer van Bogaerts & Groenen Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-08-1974.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;