Alle gegevens over Boersema van Veen Advocaten bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Boersema van Veen Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 59156457 het KVK nummer van Boersema van Veen Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2013.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;