Op zoek naar meer info over Boers Advocaten? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Informatie over Boers Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Boers Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 30271817 het KVK nummer van Boers Advocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 03-02-2000.