Alle gegevens over Boer & Van Schoonhoven advocaten inzien? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over Boer & Van Schoonhoven advocaten

Je wil wellicht extra info over Boer & Van Schoonhoven advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 72787864 het KVK nummer van Boer & Van Schoonhoven advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2018.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;