Op zoek naar additionele informatie over Boelstra Advocatuur? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Boelstra Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 56748469 het KVK nummer van Boelstra Advocatuur betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2013.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;