De gegevens over Boel Praktijkvennootschap B.V. bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Boel Praktijkvennootschap B.V. gegevens

Je wil wellicht extra info over Boel Praktijkvennootschap B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 34219291 het KVK nummer van Boel Praktijkvennootschap B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 03-01-2005.