De data over Blom Advocatuur & Mediation bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Blom Advocatuur & Mediation

Je wil misschien meer info over Blom Advocatuur & Mediation. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 34321619 het KVK nummer van Blom Advocatuur & Mediation betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-12-2007.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;