Aan het zoeken extra info over BIJ Advocaten? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

BIJ Advocaten informatie

Je wil wellicht meer info over BIJ Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 73181889 het KVK nummer van BIJ Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-12-2018.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;