Op zoek naar meer info over Beulen & van den Heuvel Advocaten? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Beulen & van den Heuvel Advocaten data

Je wil wellicht meer informatie over Beulen & van den Heuvel Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 54219817 het KVK nummer van Beulen & van den Heuvel Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2012.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;