De gegevens over Berte Advocaten bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Berte Advocaten gegevens

Je wil wellicht extra info over Berte Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 17231086 het KVK nummer van Berte Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-04-2007.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;