Alle gegevens over Berris Familierecht inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Berris Familierecht gegevens

Je wil misschien meer weten over Berris Familierecht. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 55060331 het KVK nummer van Berris Familierecht betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 06-04-2012.