De gegevens over Berktas Sociale Zekerheid inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Berktas Sociale Zekerheid. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 51796031 het KVK nummer van Berktas Sociale Zekerheid betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 15-09-2005.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;