Aan het zoeken meer info over Berhaen? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Berhaen data

Je wil misschien meer weten over Berhaen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 68263465 het KVK nummer van Berhaen betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 13-03-2017.