Alle gegevens over Berg & de Bruijn Advocaten bekijken? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Berg & de Bruijn Advocaten informatie

Je wil wellicht extra informatie over Berg & de Bruijn Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 34370108 het KVK nummer van Berg & de Bruijn Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 12-05-1992.