De data over Berendsen Legal bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Berendsen Legal

Je wil misschien extra informatie over Berendsen Legal. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 64752089 het KVK nummer van Berendsen Legal is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 15-12-2015.