De data over Benhaim Advocatuur inzien? Ontdek wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Benhaim Advocatuur informatie

Je wil wellicht extra info over Benhaim Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 70450072 het KVK nummer van Benhaim Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2018.