De gegevens over Bencs Advocaten B.V. inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Bencs Advocaten B.V.

Je wil wellicht meer weten over Bencs Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 62328573 het KVK nummer van Bencs Advocaten B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 07-01-2015.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;