Aan het zoeken additionele info over Beers Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Beers Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Beers Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 33173143 het KVK nummer van Beers Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 14-04-1983.