Alle gegevens over Beaufort Legal inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Beaufort Legal informatie

Je wil wellicht meer informatie over Beaufort Legal. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 32171621 het KVK nummer van Beaufort Legal is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 30-04-2010.