Alle gegevens over BeauFin B.V. inzien? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

BeauFin B.V. data

Je wil wellicht extra info over BeauFin B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 53654676 het KVK nummer van BeauFin B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 26-09-2011.