Op zoek naar extra informatie over Bax Advocatuur Holding B.V.? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Bax Advocatuur Holding B.V. data

Je wil misschien meer informatie over Bax Advocatuur Holding B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 34248496 het KVK nummer van Bax Advocatuur Holding B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 17-05-2006.