Alle gegevens over Batting Praktijk B.V. inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Batting Praktijk B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 67472133 het KVK nummer van Batting Praktijk B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 12-12-2016.