Op zoek naar meer informatie over Barth Legal Services B.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Barth Legal Services B.V. data

Je wil misschien meer weten over Barth Legal Services B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 68673523 het KVK nummer van Barth Legal Services B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 14-10-2005.