Op zoek naar extra informatie over Barth Legal Services? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Barth Legal Services data

Je wil misschien extra informatie over Barth Legal Services. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 30208678 het KVK nummer van Barth Legal Services betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 14-10-2005.