Aan het zoeken extra informatie over Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten data

Je wil misschien meer weten over Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 67899013 het KVK nummer van Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2017.