Alle data over Bart de Bruyn Advocaat B.V. bekijken? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Bart de Bruyn Advocaat B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 8116169 het KVK nummer van Bart de Bruyn Advocaat B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 26-05-2003.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;