De gegevens over Bart Davidse Advocaat inzien? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Bart Davidse Advocaat. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34384019 het KVK nummer van Bart Davidse Advocaat betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-03-2010.