Aan het zoeken additionele info over Baronie Advocaten? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Baronie Advocaten

Je wil misschien extra informatie over Baronie Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 73300799 het KVK nummer van Baronie Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-12-2018.