De data over Baneke Advocaten B.V. bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over Baneke Advocaten B.V.

Je wil misschien meer weten over Baneke Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 9095163 het KVK nummer van Baneke Advocaten B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 27-03-1997.