Aan het zoeken additionele info over Ban Consultancy B.V.? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Ban Consultancy B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 33279971 het KVK nummer van Ban Consultancy B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 29-03-1996.