De gegevens over balkenende coenen advocaten inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

balkenende coenen advocaten gegevens

Je wil misschien meer weten over balkenende coenen advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 56930682 het KVK nummer van balkenende coenen advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 02-01-2013.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;