De data over Bakker Rigter & Lonterman Advocaten inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Bakker Rigter & Lonterman Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 55789803 het KVK nummer van Bakker Rigter & Lonterman Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-08-2012.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;