Aan het zoeken meer informatie over Bakhuijsen de Neef Advocaten? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over Bakhuijsen de Neef Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 63431734 het KVK nummer van Bakhuijsen de Neef Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2013.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;