Op zoek naar meer informatie over Bakhuijsen de Neef? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over Bakhuijsen de Neef

Je wil misschien meer weten over Bakhuijsen de Neef. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 34380795 het KVK nummer van Bakhuijsen de Neef is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-09-1988.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;