Alle gegevens over BAEN Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

BAEN Advocatuur informatie

Je wil misschien meer informatie over BAEN Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 59921285 het KVK nummer van BAEN Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 04-02-2014.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;