Alle gegevens over Bachmann Advocatenkantoor B.V. inzien? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Bachmann Advocatenkantoor B.V. data

Je wil wellicht extra info over Bachmann Advocatenkantoor B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 33306135 het KVK nummer van Bachmann Advocatenkantoor B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 14-09-1998.